Winkelwagen 0

Nog geen producten toegevoegd

Thuiswinkel Waarborg

Beamers

Met een beamer haal jij zelf heel eenvoudig een bioscoop in huis. Op groot scherm geniet jij van heel veel entertainment. Series, films, games en veel meer komt op een zeer prachtige manier jouw woonkamer binnen. Je ontvangt niet alleen een Full HD-beeldresolutie in je woonkamer. Deze beamers bieden je ook 3D, waardoor alles groots jouw kamer binnenkomt.


Vanwege de DLP-technologie kunnen deze beelden nog indrukwekkender worden weergegeven. Urenlang kijkplezier met deze beamers. Vooral als je het op een scherm projecteert komt alles op een adembenemende manier jouw huis binnen. Als jij hier ook van wilt genieten bestel je vandaag nog je nieuwe beamer.

Of ga naar: Blu-ray spelers | Kabels | Outlet

Er zijn helaas geen producten die voldoen aan deze criteria.

Het gevoel alsof je in de bioscoop zit, misschien wil je dat iedere dag wel ervaren. Creëer een thuisbioscoop simpelweg met een beamer! Sluit de beamer aan op een DVD-speler of blu-ray speler en bekijk jouw favoriet serie, programma of film op groot scherm. Of sluit je USB-stick aan en projecteer de gewenste beelden gewoon op de muur of op een speciaal beamer scherm. Zo geniet jij van de mooiste beelden op groot scherm. De Optoma beamer HD131XE kan bijvoorbeeld een beeld weergeven ter grootte van maar liefst 300 inch (762 cm)! Zoek jij wat meer diepte in jouw programma- en filmaanbod? Sommige beamers zijn in staat content in 3D af te beelden. Zet simpelweg je 3D-bril op en geniet van 3D-beeld op een enorm scherm!

Content

Sluit jouw beamer aan op een dvd-speler of digitaal tv-kastje en bekijk direct jouw favoriete films en series op groot scherm. Een echte bioscoopervaring! Daarnaast kun je natuurlijk ook andere content weergeven, zoals de games, home-made video’s en vakantiekiekjes. Maar uiteraard kun je ook je beamer aansluiten op je gameconsole. Hierdoor kun je dus ook de vetste games op groot formaat spelen. Die first person shooters, RPG's en andere games worden nu nog mooier en je wordt er nog meer ingezogen. Ga voor de meest intense game-ervaring en koop één van onze beamers!

Beeld

Onze beamers beschikken over een Full HD-beeldresolutie. Zo worden jouw games wel heel realistisch! Speel FIFA14 alsof je in het stadion zit, of speel Call of Duty alsof je zelf in een oorlog beland bent. Dit geldt uiteraard niet alleen voor games, maar ook voor de films die je kijkt. Films kijken was nog nooit zo leuk. Maar ook zullen je vakantiekiekjes nog jaloersmakender worden. Met onze beamers weet jij zeker dat je naar haarscherpe beelden kunt kijken als jij content via je beamer afspeelt.

Geluid

Met de ingebouwde speaker kun je er ook nog eens van op aan dat het een mooie sound produceert. Zo worden realistische beelden gecombineerd met een realistisch geluid. Voor een echte bioscoopervaring, ontbreekt alleen de popcorn nog!

3D-beelden

Alsof het enorme scherm, het fantastische geluid en de Full HD resolutie niet genoeg waren, spelen sommige van onze beamers ook nog eens 3D-beelden af. Zo wandelen dino’s van Jurassic Parc direct jouw woonkamer. Geniet van de vele natuurdocumentaires in 3D of de snelle actiefilms waarbij de kogels jouw kamer invliegen. De Optoma HD131XE beschikt onder andere over zo’n 3D-technologie. Zo haal je alle actie zo in huis!

Nieuwgierig geworden? Bekijk hiernaast het volledige aanbod beamers voor de voordeligste prijs. Dat kan alleen op PlatteTVDiscounter.nl


Onze merken

  • samsung
  • salora
  • Newstar