Winkelwagen 0

Nog geen producten toegevoegd

Thuiswinkel Waarborg

Hifi-sets

Hi-fi sets Geniet overal in huis van muziek met een hifi-set. Doordat de sets compact zijn passen ze in elke kamer. Ondanks de geringe afmeting leveren hifi-sets geweldig geluid. Tegenwoordig vind je op hifi-sets ook een USB-poort voor het beluisteren van mp3's. Streamen van muziek is natuurlijk ook mogelijk.

De apparaten zijn multifunctioneel, aangezien ze over verschillende functionaliteiten beschikken. Niet alleen het afspelen van muziek via mp3, CD's of content via bluetooth. Het is allemaal mogelijk. Echter is er ook naar radio te luisteren en zijn sommige als alarm te gebruiken. Bekijk hieronder ons aanbod van hifi-sets!


Snel naar: Home cinema sets | Draadloos home cinema | Multi-room speakers | Bluetooth speakers

Er zijn helaas geen producten die voldoen aan deze criteria.

Niks gevonden? Bekijk het aanbod bij onze partner Soundstore:
Hifi-sets

Wil je genieten van een geweldige geluidskwaliteit, gewoon in je eigen huis- of slaapkamer? Bestel dan nu een hifi-set op onze website, want je moet ook voor hifi op PlatteTVdiscounter zijn! Wij bieden diverse hifi-sets aan van verschillende merken. Zo kun je denken aan Pioneer, Samsung, Onkyo, Yamaha en Sonos.

Voordelen hifi-sets

De grote voordelen van een hifi-set ten opzichte van bijvoorbeeld een home cinema set zijn: hifi-sets zijn vaak compact vormgegeven, ze zijn speciaal ontwikkeld om het beste geluid te geven en je hoeft de televisie niet aan te hebben staan om muziek af te spelen.

Prachtig geluid

De hifi-set zorgt ervoor dat je kan genieten van een geweldig geluid. De sets bestaan uit enkele luidsprekers die zorgen voor een echt bioscoopgeluid. De meeste van onze hifi-sets zijn geschikt om cd’s af te spelen.

Ipod-station

Enkele van onze hifi-sets bevatten stations voor je iPod of iPhone. Zo kun je direct je favoriete muziek afspelen! Ook kan je luisteren naar je favoriete radiozender, want onze hifi-sets bevatten een FM-tuner. Ook kan je via de USB-aansluitingen verschillende apparaten aansluiten, om zo je favoriete muziek af te spelen.

Design

De sets zijn zeer compact en hebben een prachtig design. De speakers kun je op verschillende manieren neerzetten. Zo kan je alles aanpassen aan jouw persoonlijke smaak. De hifi-sets zijn tevens draadloos, dus overal in jouw huis te plaatsen. Ze zijn bovendien met meerdere exemplaren prima te synchroniseren.

Draagbaar en Partystreaming

Je kan ook kiezen voor een draagbare speaker! Dit is erg handig, want zo kan je deze overal en altijd gebruiken. Het enige wat je nodig hebt is een draadloos netwerk om je muziek naar de hifi-set te streamen. Met de Partystreaming-functie kan je alle draadloze speakers in huis dezelfde muziek laten afspelen. Ideaal als je een geweldig feestje wilt geven!

Bediening met smartphone of tablet

Op PlatteTVdiscounter.nl bieden wij verschillende hifi-sets aan die je gemakkelijk kunt bedienen. Er zijn zelfs hifi-sets die je kunt bedienen met je smartphone of tablet! Je vindt ze in verschillende soorten en maten. Bovendien zijn ze ook te verkrijgen van diverse merken, wat weer betekent dat je verschillende functies hebt. Kijk bij de Hifi-sets en kies jouw set!

Hifi-sets met koptelefoonaansluiting

Wil je in alle rust genieten van je eigen muziek? Onze sets bevatten een aansluiting voor je koptelefoon, zodat niemand mee hoeft te luisteren met jouw muziek.


Onze merken

  • samsung
  • salora
  • Newstar