Winkelwagen 0

Nog geen producten toegevoegd

PlatteTVdiscounter gaat verder als PlatteTV!
Ga naar PlatteTV.nl >

Thuiswinkel Waarborg

Audio

Om jouw televisie-ervaring nog groter te maken, kun je jouw tv uitbreiden met diverse audio-apparatuur. Versterkers, soundbars en home cinema sets geven net dat beetje extra wat jouw tv nodig heeft voor een prachtige beleving van films en series! Door het ruime aanbod aan speakers heb jij genoeg keus om de tv-ervaring mooier te maken. Verschillende kleuren, modellen en specificaties. Het hoort er allemaal bij. Uiteraard is het geluid van de televisie al mooi, maar voor de échte beleving van films, series en sport kun je eigenlijk niet zonder extra tv-speaker(s). Ieder model heeft zo zijn eigen voordelen. Bekijk alle modellen en bestel je favoriet direct!


Of ga naar: Bluetooth speakers

Er zijn helaas geen producten die voldoen aan deze criteria.

Audio Waarom zou je audio-apparatuur nodig hebben, denk je misschien? Heel simpel: met de televisies van tegenwoordig zit je snor: dankzij geweldige HD-resolutie, prachtige kleuren en geavanceerde technieken is televisiekijken binnen een paar jaar tijd een fantastische ervaring geworden.

Bijna echter dan in het echt, zou je kunnen zeggen. Maar toch worden niet alle mogelijkheden tot hun uiterste benut. Want doordat televisies steeds platter worden, is het soms niet meer mogelijk een echt optimaal geluid uit de tv te krijgen. Daarom heb je toegevoegde audio-apparatuur nodig!

Vergroot je beleving met audio

Het geluid voegt namelijk meer toe dan je denkt. En ingebouwde speakers hebben meestal niet de capaciteit om je dit te laten ervaren. Daarom vind je hier alle audio-producten die jouw kijkervaring verhogen tot het beste niveau. Van Bose tot Onkyo en van Koptelefoons tot Hifi-sets. Je vindt het hier!

Home cinema

Met een van de Home Cinema sets ga je voor een echte bioscoopervaring. Het geluid komt overal vandaan, waardoor je je middenin de actie zult gaan beleven. Je kunt zelf bepalen hoe groot je de set wilt hebben. Zo heb je al de mogelijkheid te kiezen voor een 2.1 set, maar kan je keuze ook vallen op een 9.1 set.

AV-Receivers

Een AV-Receiver is het tussenstation voor al je media-apparatuur. Deze krijgt audio (A) en video (V) binnen en stuurt deze weer door naar de geschikte output.

Hifi-sets

Een compacte versie van een home cinema set, maar ook te gebruiken voor andere apparaten dan je televisie! Plaats je speakers door je kamer en geniet van een surroundinstallatie. Hoge kwaliteit apparaten die zorgen voor een zeer leuke en mooie ervaring.

Luidsprekers

Voor een echt mooie filmbeleving heb je de mogelijkheid om luidsprekers aan je tv te koppelen. Prachtig geluid is eigenlijk niet te missen. Ga daarom voor een van deze luidsprekers.

Multi-room speakers

Overal in huis kun jij genieten van de mooiste muziek. Met behulp van Multi-room speakers kun jij namelijk overal in huis speakers plaatsen. Aangezien ze met elkaar verbonden kunnen worden kan overal in huis naar dezelfde sound geluisterd worden. Ook naar verschillende nummers is te luisteren.