Winkelwagen 0

Nog geen producten toegevoegd

Actie: tijdelijk extra scherpe deals in onze outlet »

Thuiswinkel Waarborg

Action camera

Action camera

Action camera kopen? Met een action camera leg je bijzondere gebeurtenissen uit jouw leven vast. Denk bijvoorbeeld aan een intense afdaling op de piste in Oostenrijk. Of het surfen op een fantastische golf in Frankrijk. Of maak een compilatie van beelden tijdens het reizen voor jezelf en om aan vrienden en familie te laten zien als je weer heerlijk thuis bent. Je kunt kiezen voor een wifi action camera waarmee je draadloos verbinding kunt maken met een smartphone of ander apparaat. Met sommige camera's kun je draadloos een verbinding tot stand brengen en gelijk foto's en video's overzetten. Of kies voor een HD action camera om te filmen in fanatische High Definition kwaliteit. Bekijk hieronder het aanbod en kijk of er iets voor jou tussen zit.


Of ga naar: Dashcam | Salora action camera's | König action camera's | Outlet

1 artikel(en)

per pagina
 • 59,99

  25,-

  Voor 17:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending

  Salora CDC1350FD

  -58%
  Voor 17:00 besteld, morgen in huis
   

Action camera's worden steeds meer gebruikt. Vroeger waren het voornamelijk topsporters die ze gebruikten maar tegenwoordig zie je ze overal, bijvoorbeeld op de piste in Oostenrijk maar ook in de golven van Frankrijk of tijdens het backpacken. Ze zijn dan ook de laatste jaren in verschillende soorten en maten op de markt gekomen. Zo heb je een wifi action camera waarmee je draadloos verbinding maakt met een extern apparaat en zo het beeld kunt volgen. Of een HD action camera die beelden opneemt in fantastische HD kwaliteit. Omdat ze er in verschillende soorten en maten zijn zullen we hieronder meer informatie geven over de verschillende soorten. Rechts vind je ons huidige aanbod. Kijk eens rustig rond of jouw favoriet ertussen zit, en wanneer je meer wilt weten over een apparaat dan kun je er op klikken om naar de productpagina te gaan.

Action camera: wat kan ik ermee?

Je kunt ze gebruiken voor verschillende doeleinden. Zo zie je steeds meer mensen die ze gebruiken tijdens het sporten om mooie filmpjes te maken van anderen en zichzelf terwijl ze bezig zijn. Bijvoorbeeld tijdens een mooie afdaling op de pistes in de Alpen of tijdens een surfsessie in Frankrijk of Hawaï. Vaak is de camera op het hoofd te zetten of aan een board te bevestigen zodat het filmpje opgenomen wordt vanuit het oogpunt van de filmer. Dit levert spectaculaire beelden op! Maar ze worden ook steeds meer gebruikt door reizigers. Ze zijn vaak klein en dus handig mee te nemen. Na het schieten van filmpjes wordt er een mooie compilatie gemaakt en zo heb je een leuk aandenken aan je reis. Dit zijn slecht enkele voorbeelden van wat je ermee kan!

Wifi camera

Een aantal van deze camera's beschikt over wifi. Dit betekent dat ze draadloos te verbinden zijn met externe apparaten. In sommige gevallen verbind je de camera met een smartphone en kun je de camera vervolgens bedienen via de smartphone en de beelden bekijken. Met sommige camera's kun je draadloos een verbinding tot stand brengen en gelijk foto's en video's overzetten. Het wordt je in ieder geval heel erg makkelijk gemaakt op deze manier om te filmen, foto’s te maken en deze over te zetten naar jouw computer.

HD camera

Steeds vaker vind je een HD action camera. Dit zijn modellen die opnemen in HD kwaliteit. Dit zorgt voor de allermooiste beelden. Kijk maar eens op Youtube wat voor een mooie beelden dit oplevert. Zo kun op de allermooiste manier gebeurtenissen vastleggen die je niet meer wilt vergeten. Of het nu gaat om een heerlijk afdaling tijdens de wintersport, het beklimmen van een berg of het surfen op een golf. Wanneer je filmt in HD kwaliteit zul je het meest genieten van je eigen prestaties.

Soorten en Maten

Zoals eerder verteld zijn deze apparaten te krijgen in verschillende soorten en maten. Dat zorgt ervoor dat het aanbod groot is. Kijk op deze pagina voor ons huidige aanbod en kijk of er iets tussen zit dat aan jouw wensen en eisen voldoet. Klik op een product voor meer informatie en bezoek deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van nieuwe producten die wij hier plaatsen.

Top Action camera's

- König CSACW100


Onze merken

 • samsung
 • salora
 • Newstar