Winkelwagen 0

Nog geen producten toegevoegd

Actie: Tot €500 korting tijdens de Vakantiegeld Deals »

Thuiswinkel Waarborg

IR ontvanger

Met een IR ontvanger ontdek jij veel gemak. Niet alleen in het gebruik van jouw apparaten die jij aangesloten hebt staan achter de kastdeurtjes, maar ook van het uitzicht. Met deze IR ontvangers kun jij ervoor zorgen dat heel je kamer er netjes en opgeruimd uitziet, maar toch genieten van entertainment. Zo'n ontvanger dient namelijk als infrarood verlenger. Deze ontvangers zijn te gebruiken voor veel verschillende aanbieders van digitale tv. Ze zijn hierdoor heel eenvoudig in gebruik te nemen, ook bij jou in de woonkamer. Tussen deze sets zitten ook IR verlengers voor een enkel apparaat. Zeer handig als jij weinig apparaten hebt aangesloten op je tv. Deze ontvanger kunnen ook dienst doen als IR verlenger, zoals ook te zien is bij de diverse producten.


Of ga naar: Accessoires | Muurbeugels | Blu-ray spelers | Digitale decoders | Beamers | Kabels

1 artikel(en)

per pagina

IR ontvangerAls jij televisie aan het kijken bent, wil je dat natuurlijk wel op een optimale manier kunnen doen. Zeker als jij ook andere apparaten gebruikt die op je tv zijn aangesloten, moeten ze natuurlijk wel gemakkelijk in gebruik te nemen zijn.

Aangezien de apparaten vaak weggewerkt zitten in kasten is een ir extender erg handig. Hierdoor kun jij vanaf de bank al je apparaten bedienen, maar is de kamer gewoon netjes opgeruimd. Dit kan dus ook als ze in kastjes weggewerkt zitten! Die opgeruimde kamer behoud je ook met een van deze apparaatjes. Het apparaat waarmee dit geregeld wordt is klein, waardoor deze niet echt uit het oog springt. Met een IR ontvanger, zoals deze extenders ook wel worden genoemd, kun je dit perfect doen!

Dankzij deze ontvanger kunnen de kastjes gewoon dicht blijven. De kleine ontvanger wordt op de kast bij de tv geplaatst, waarna je alle apparaten die staan aangesloten eenvoudig bedient. Hierdoor heb je geen last meer om verbinding te maken met alle apparaten die jij in je woonkamer hebt staan en graag wilt gebruiken. Veel van deze apparaten zijn zelfs zo sterk dat ze moeiteloos werken door muren en vloeren heen.

Door jouw kastdeurtjes is dus zeker geen probleem! Houd jij ook van een opgeruimde kamer en heb je liever niet dat iedereen de apparaten in de woonkamer ziet staan, dan zijn deze IR versterkers natuurlijk dé oplossing voor jou. Wil jij graag meer ontdekken over deze infrarood extenders, bekijk dan snel alle verschillende modellen die beschikbaar zijn.


Onze merken

  • samsung
  • salora
  • Newstar