Winkelwagen 0

Nog geen producten toegevoegd

PlatteTVdiscounter gaat verder als HelloTV!
Ga naar PlatteTV.nl >

Thuiswinkel Waarborg

Accessoires

accessoires

Om jouw televisie goed te onderhouden of om de tv uit te breiden heb je natuurlijk accessoires nodig! Het is natuurlijk erg jammer wanneer je een tv met veel mogelijkheden koopt, maar niet alles optimaal kunt gebruiken, alleen omdat je een bepaalde accessoire mist. Het is natuurlijk ook de bedoeling dat de tv zolang mogelijk meegaat en daar draagt goed onderhoud aan bij. Wij helpen je graag een handje, zodat jij alles uit je tv kunt halen. Op PlatteTVdiscounter.nl vind je een uitgebreid aanbod aan accessoires waarmee je de tv kan onderhouden of uitbreiden zodat je het maximale uit je tv haalt. Bekijk het aanbod hieronder en bestel eenvoudig.


Of ga naar: Muurbeugels | Blu-ray spelers | Digitale decoders | Beamers | IR-ontvangers | Kabels

Er zijn helaas geen producten die voldoen aan deze criteria.

Soms is een televisie alleen niet voldoende om het maximale uit je tv te halen en heb je accessoires nodig voor bij de tv. Want het is natuurlijk erg zonde als je een mooie, nieuwe platte tv hebt aangeschaft en vervolgens niet van alle functie gebruik kan maken of ze maar half gebruikt. Een kleine accessoire kan ervoor zorgen dat je wel het maximale uit je tv haalt. Ook kan het zijn dat je spullen nodig hebt voor het onderhouden van de televisie en zo te zorgen dat deze zo lang mogelijk meegaat. Een televisie is een grote investering en het is natuurlijk de bedoeling dat hij zolang mogelijk meegaat. Alle benodigdheden die jij bij je nieuwe platte tv nodig zou kunnen hebben, biedt PlatteTVdiscounter.nl hier aan. Hieronder lees je over een aantal voorbeelden op het gebied van tv accessoires.

Bij tv accessoires op het gebied van onderhoud kun je bijvoorbeeld denken aan Screen Cleaners. Wij hebben verschillende types Screen Cleaners: hiermee maak jij jouw led-, lcd- of Plasmascherm moeiteloos schoon. Zo heb jij nooit meer vieze vingers op je televisie. Ook handig voor wanneer je een iPad hebt! Daarbij is bijvoorbeeld ook een Spectral Spray erg handig. Spectral Spray is de absolute nummer 1 als het gaat om streep loos reinigen van elk glazen oppervlak of metaaldelen. Dus dit maakt de Spray geschikt voor het schoonmaken van elke flatscreen. Wil je hein één keer alles aanschaffen op het gebied van tv schoonmaken dan zijn er ook handige Screen Cleaners 3 in 1 kits beschikbaar.

Daarnaast kan het voorkomen dat je een dongel (of: dongle) nodig hebt. Een dongel is een accessoire die gebruikt wordt om je televisie draadloos met internet te kunnen verbinden. Wij bieden dongels aan van de merken Humax, LG, Philips, Samsung, Sharp en Sony.

Heb je een televisie met stereo- of home cinema set staan die niet over bluetooth beschikt? Dat is geen probleem wanneer je een bluetooth ontvanger verkoopt. Hiermee is het mogelijk om audio van een bluetooth apparaat om te zetten naar een 3,5 mm stereo-uitgang. Deze sluit je aan op de televisie en home cinema set en streamt draadloos jouw favoriete muziek naar de installatie.


Wij zijn officieel dealer van