Winkelwagen 0

Nog geen producten toegevoegd

PlatteTVdiscounter gaat verder als PlatteTV!
Ga naar PlatteTV.nl >

Thuiswinkel Waarborg

80-90 inch tv

Beleef de bioscoopervaring vanuit je woonkamer met een 80-90 inch tv. Zo'n grote tv zal natuurlijk dé blikvanger zijn bij jou in huis. Zo groot dat hij eigenlijk niet te missen is en dat is maar goed ook! Hierdoor zorgt hij namelijk voor nog meer genot en kun jij ook vanaf een afstandje volop genieten van alles wat zich op je tv afspeelt. Voor elke televisieliefhebber, filmfanaat of als je graag naar series kijkt: de beste tv-ervaring en het beste beeld haal je in huis met een 80-90 inch tv. De prachtigste manieren van tv kijken kun je nu helemaal zelf beleven.


Of ga naar: LED-tv | 4K Ultra HD-tv | Smart-tv | Outlet

Er zijn helaas geen producten die voldoen aan deze criteria.

80 inch en 90 inch tv Er zijn verschillende mogelijkheden waarom jij zou kunnen kiezen om een 80 of 90 inch televisie aan te schaffen. Een eerste reden om eentje aan te schaffen is dat je televisie beleeft alsof je in de bioscoop zit. Dankzij nieuwe technologieën kun je ook met een kleine kijkafstand genieten van groot beeld.

Uiteraard zijn er nog veel meer redenen te bedenken om zo'n scherm in huis te halen, de belangrijkste is echter dat je werkelijk waar zult genieten! Deze beeldschermen zijn bovendien bijna altijd uitgerust met een 4K UHD beeldresolutie. Wat dus betekent dat je naar haarscherp beeld kijkt. Ieder detail is te zien zodat je niets meer hoeft te missen!

Welke merken hebben een grote tv?

Diverse grote merken bieden 80-90 inch televisies aan. De LED-beeldschermen zijn vaak voorzien van de nieuwste functionaliteit en technologieën. Bekijk de mogelijkheden zelf en kies dan de 80-90 inch tv die bij jou past. Toch liever een kleinere televisie? Dan kun je ook een 70-75 inch tv of 60-65 inch tv bestellen.

Check altijd de televisie zelf op de afmetingen en exacte beelddiagonaal.

Muurbeugels voor 80-90 inch tv

Aan de muur staat een grote televisie natuurlijk nog beter en komt het beeld goed tot zijn recht. Hierdoor kun je net dat beetje meer genieten. Ook voor grote tv's biedt PlatteTVdiscounter.nl geschikte muurbeugels. Je kunt zo ruimte besparen en kabels netjes wegwerken. Bekijk eens het aanbod van onder andere König en Samsung Muurbeugels.


Wij zijn officieel dealer van