Winkelwagen 0

Nog geen producten toegevoegd

PlatteTVdiscounter gaat verder als PlatteTV!
Ga naar PlatteTV.nl >

Thuiswinkel Waarborg

76-79 inch tv

Met een 76-79 inch tv haal je het echt bioscoopgevoel in huis. Je kunt met deze televisies je favoriete films en series nu bekijken met een uniek gevoel om groot formaat. Het lijkt haast alsof je tv- kijken opnieuw uitvindt, zo groots is het beeld dat wordt weergegeven op deze beeldschermen. Zo bekijk je content in 4K, beschikken de schermen over HDR-ondersteuning en bekijk je zelf wat je kijkt door gebruik van apps. Beleef dus nu een nieuwe gevoel van tv-kijken en dat vanuit je eigen woonkamer. Deze schermen van 193 tot 200 centimeter kun je nu bekijken én bestellen op PlatteTVDiscounter.nl. Creëer nu ook je eigen thuisbioscoop en kies voor één van de 76-79 inch televisies.


Of ga naar: LED-tv | 4K Ultra HD-tv | Smart-tv | Outlet

Er zijn helaas geen producten die voldoen aan deze criteria.

76-79 inch tvNieuwe televisies schaf je natuurlijk niet zomaar aan, je wilt eerst meer weten. Je beleeft de televisie als een bioscoop met het haarscherpe beeld en het fijne geluid. Nog niet veel merken bieden deze grote tv's aan, dus jij kunt één van de eerste zijn met zo'n tv! Laat je verbazen door de fantastische kwaliteit.

Hoeveel is 76-79 inch in centimeters

76 tot 79 inch lijkt misschien klein, maar niets is minder waar. Met een tv van 76 inch heb je al een televisie van 193 centimeter, terwijl 79 inch al goed is voor 200 centimeter. Hieronder vind je alvast een kleine selectie van de beste 76 tot 79 inch tv’s die er op PlatteTVdiscounter.nl te verkrijgen zijn

Specificaties

Tegenwoordig kun je het zo gek niet bedenken of het is wel mogelijk op je televisie. Internet, video on demand en streamen zijn slechts enkele aspecten die mogelijk zijn op deze televisies. Dit allemaal met een zeer scherp beeld. Tijdens de Consumer Electronics Show in 2014 lieten bedrijven al weten dat de productie van kleinere tv's steeds meer zou afnemen. Een teken dat de grote merken toekomst zien in de grotere schermen en dat is te merken ook! In 2014 worden echter ook steeds meer nieuwere technologieën in de televisies verwerkt. Zo kijk je tegenwoordig al naar televisies met een 4K-functues. Dit betekent dat de details nog beter en mooier jouw woonkamer binnen kunnen komen.


Wij zijn officieel dealer van