Winkelwagen 0

Nog geen producten toegevoegd

PlatteTVdiscounter gaat verder als PlatteTV!
Ga naar PlatteTV.nl >

Thuiswinkel Waarborg

60-65 inch tv

Vooral wanneer je een grote woonkamer hebt is het verstandig om te kiezen voor een 60-65 inch tv. Een klein scherm zal al snel te slecht zichtbaar zijn en je wil niet met een verrekijker op de bank zitten. Films en series komen volledig tot hun recht op het grote beeldscherm, zeker als je een toestel met 4K Ultra HD kiest. Belangrijk om te weten: 60 inch staat gelijk aan 152 centimeter en 65 inch aan 165 centimeter. De exacte afmetingen van de tv's kunnen natuurlijk variëren, want die zijn afhankelijk van de rand om het scherm en de standaard waarop televisies staan. Hoe dan ook, met een 60-65 inch tv haal je de bioscoop in huis en wordt televisie kijken één groot feest!

Natuurlijk zijn bijna alle 60-65 inch televisies voorzien van allerlei handige opties. Met smart-tv gaat er bijvoorbeeld een online wereld voor je open. Wat dacht je van Skypen op het grote beeldscherm? Ook kun je programma's terugkijken, surfen op internet en diverse apps gebruiken. Omdat veel toestellen wifi aan boord hebben hoef je niet eens meer een kabel aan te leggen voor de internetverbinding!


Of ga naar: LED-tv | 4K Ultra HD-tv | Smart-tv | TV Aanbiedingen

Er zijn helaas geen producten die voldoen aan deze criteria.

60 inch en 65 inch tvVooral wanneer je een relatief grote woonkamer hebt is de keuze voor een 60 inch tv of 65 inch tv logisch. Kleine toestellen zullen min of meer verzuipen in de ruimte en je moet jouw bank dan wel erg dichtbij de tv neerzetten. Met een 60-65 inch tv hoef je niet meer naar de bioscoop, want je haalt de bioscoop in huis! 

Waarom een 60-65 inch tv?

Hoe groter je woonruimte, hoe verstandiger het is om een grote televisie te kiezen. Zo hoef je niet met een verrekijker op de bank te zitten en geniet je meer dan ooit van films, series, games en meer. Ook in een iets kleinere ruimte is de keuze voor zo'n grote tv helemaal niet verkeerd. Dankzij de haarscherpe LED-beeldschermen van tegenwoordig is het steeds minder belangrijke hoe ver je van het scherm zit. Zelfs als je redelijk dichtbij het scherm bent zie je alles nog scherp. Danzkij de LED-techniek zijn de beeldschermen geen energieslurpers en hoef je niet voor een hoge rekening te vrezen. Voor filmliefhebbers is een 60-65 inch tv de perfecte keuze. Ook zijn er tegenwoordig 4K Ultra HD-tv's waarop je nog meer details ziet.

4K Ultra HD

Natuurlijk is een Full HD-beeldscherm prachtig, maar het kan altijd beter. 4K Ultra HD is nog vier keer scherper! Deze resolutie wordt ook wel Ultra HD of UHD genoemd en wordt steeds vaker gebruikt bij de productie van nieuwe tv's. Bioscoopfilms worden vaak al vertoond in 4K Ultra HD maar nu is het dus ook mogelijk om thuis te genieten van het allerscherpste beeld. Naast de scherpte zal je ook zien dat de kleuren en het contast nog realistischer zijn.

Muurbeugels voor grote televisies

PlatteTVdiscounter.nl biedt muurbeugels aan die geschikt zijn voor televisies groter dan 60-65 inch. Een goed voorbeeld hiervan is de König TVSHQFSB13B. Met Samsung muurbeugels kan je je tv heel dicht tegen de muur aan hangen. De Samsung WMN2000CX is hier een voorbeeld van.

Sound

Als je een grote tv hebt, wil je natuurlijk ook genieten van een uitstekend geluid. Maar, er is niet altijd ruimte voor een groot surround systeem. Daarom biedt Bose de juiste oplossing. De Bose Solo TV Sound is een platte en dunne luidspreker die je onder de standaard van je tv kan plaatsen. Zo bespaar je ruimte en is alles in proportie.


Wij zijn officieel dealer van