Winkelwagen 0

Nog geen producten toegevoegd

Thuiswinkel Waarborg

58 inch tv

58 inch tv

Een 58 inch-tv zorgt ervoor dat jij een beeldscherm boordevol entertainment aan kunt schaffen. Hierdoor is vervelen voor jou verleden tijd. Daar zorgen alle verschillende functies en mogelijkheden wel voor. Jij kunt namelijk zelf beslissen wat je doet en waar je naar gaat kijken. Niet alleen series, films en andere programma's Je kunt veel meer. Deze televisies van een kleine anderhalve meter beschikken over veel functies en mogelijkheden voor een prachtige kijkbeleving. Het lijkt haast alsof je in de bioscoop plaats kunt nemen en zelf de regisseur bent. Een filmavond of een marathon van de leukste series wordt hierdoor allemaal nog leuker. Beleef het allemaal zelf!


Of ga naar: LED-tv | 4K Ultra HD-tv | Smart-tv | Curved LED-tv | Outlet

Er zijn helaas geen producten die voldoen aan deze criteria.

58 inch LED-tv

Voordelen

- Personal TV

- Smart TV

- 4k Ultra HD

Functies

Houd er wel rekening mee dat niet iedere televisie is uitgerust met dezelfde functies. Om precies te weten wat wel is toegepast, kun je bij de verschillende televisies kijken voor de specificaties. Hierboven vind je een rij met de leukste functies van de beschikbare 58 inch televisies.

58 inch-tv's

- Panasonic TX-58DXW784

- Panasonic TX-58DXW804

- Panasonic TX-58DXW904

Wat is mogelijk met deze 58 inch-tv's? Eigenlijk is er veel mogelijk op deze beeldschermen. Hieronder vind je direct een korte uitleg van enkele van deze mooie mogelijkheden..

Mooi beeld

Jij kunt alles in de allerbeste kwaliteit bekijken. Jij kunt namelijk niet alleen een Full HD-tv in huis halen, waarmee alles al prachtig weer te geven is. Je hebt nu ook de keus uit 4K Ultra HD. Dit is maar liefst vier keer scherper dan Full HD. Elk klein detail is hierdoor te zien.

Gepersonaliseerde TV

Deze televisies zijn helemaal naar wens aan te passen. Zo kun jij bijvoorbeeld op het beginscherm alle content laten tonen waar jij graag naar kijkt. Ook kunnen suggesties worden gedaan voor waar je naar kunt kijken.Met 4 verschillende account kan iedereen zijn favoriete zenders, volume, beeldinstellingen en nog veel meer bepalen.


Onze merken

  • samsung
  • salora
  • Newstar