Winkelwagen 0

Nog geen producten toegevoegd

  Thuiswinkel Waarborg

50-52 inch tv

50 inch en 52 inch tv

Met een 50 inch tv heb je de luxe en het comfort van een grote tv en kun je heerlijk vanaf de bank televisie kijken. De toestellen hebben een beelddiagonaal van 127 centimeter (50 inch). Natuurlijk is zo'n televisie zeer geschikt voor een grote woonruimte, maar ook in een wat kleinere kamer functioneert deze televisie prima.


Door de haarscherpe LED-tv beelden die de tv weergeeft hoef je niet heel ver van de tv te gaan zitten zoals dat vroeger wel het geval was. Natuurlijk beschikken de meeste 50 inch tv's over de beste en modernste technieken. Zo zijn er televisies met 4K Ultra HD dat vier keer scherper is dan Full HD, of 3D zodat je films kunt beleven alsof je in de bioscoop zit. Tegenwoordig lijkt dit ook de standaard resolutie te worden voor een 50 inch tv, want er wordt nog maar zeer zelden een Full HD 50 inch-tv geproduceerd. Naast de haarscherpe beeldkwaliteit maak je gebruik van smart-tv. Deze functie biedt oneindig veel online opties. Met deze beeldschermen hoef jij je dus nooit te vervelen! Jij hebt de keuze uit diverse prachtige schermen


Of ga naar: LED-tv | 4K Ultra HD-tv | Smart-tv | Curved LED-tv | Outlet

Er zijn helaas geen producten die voldoen aan deze criteria.

50 inch tv's en 52 inch tv's hebben een beelddiagonaal van respectievelijk 127 en 132 centimeter. Hiermee geniet je optimaal van alle televisieprogramma's, films, series, games en meer. Door het relatief grote beeldformaat zal je nooit een detail missen. In eerste instantie lijkt een 50-52 inch tv misschien wat te groot voor een kleinere woonruimte, maar dat is tegenwoordig minder van toepassing. De geavanceerde LED-beeldschermen kun je bekijken vanaf redelijk kleine afstand, ongeacht het beeldformaat. Voor liefhebbers van mooie beelden is een 50-52 inch tv dus altijd een aanrader!

Waarom een 50-52 inch tv?

Televisies met een beeldformaat kleiner dan 50 inch functioneren uitstekend in een relatief kleine ruimte. Wanneer je een grote woonkamer hebt is de kans groot dat je wat verder van de tv zit. Vooral op dat moment is het belangrijk dat de televisie groot genoeg is. Alleen dan zie je alle details die de geweldige beeldschermen van tegenwoordig bieden goed. Vooral tijdens het kijken van films zal je het gevoel krijgen middenin de actie te staan! Je verwacht misschien dat een grote televisie veel energie slurpt, maar dankzij het gebruik van LED-technologie valt dat heel erg mee. Wanneer je een 50-52 incht tv zoekt is het altijd verstandig om goed naar de exacte afmetingen te kijken. Die is natuurlijk niet alleen afhankelijk van de inchmaat, maar ook van de rand rondom het scherm en de standaard die je eventueel gebruikt.

4K Ultra HD

De allerbeste beeldkwaliteit zie je met een 4K Ultra HD televisie. Bijna alle grote merken produceren tegenwoordig schermen met deze nieuwe beeldresolutie, die vier keer scherper is dan het tot nu toe gebruikelijke Full HD. Het verschil tussen Full HD en 4K Ultra HD is goed zichtbaar op grote tv's. De kleuren en het contrast zijn zeer realistisch en het beeld is nog een stuk scherper. 4K Ultra HD wordt tegenwoordig vaak gebruikt voor bioscoopfilms maar is nu dus ook gewoon in de woonkamer beschikbaar.

3D

Filmliefhebbers kunnen extra genieten van 3D-films wanneer jouw toestel over een 3D-functie beschikt. Op een 50-52 inch-tv vliegen de beelden dan de woonkamer binnen! Zet een bril op en je krijgt het gevoel in de film mee te spelen. Voor 3D worden twee verschillende technieken toegepast: Actief 3D en Passief 3D. Bij actief 3D kijk je naar de allerbeste beeldkwaliteit. Passief 3D is iets comfortabeler omdat de brillen niet zijn voorzien van batterijen. Hierdoor is het gewicht iets lager en zal je nooit last krijgen van irritatie door de bril.

Muurbeugels voor grote televisies

PlatteTVdiscounter.nl biedt muurbeugels aan die geschikt zijn voor televisies van 50-52 inch. Een goed voorbeeld hiervan is de König TVSKNFSB010. Met Samsung muurbeugels kun je je tv heel dicht tegen de muur aan hangen. Je bespaart zo niet alleen veel ruimte want een hangende televisie oogt ook zeer stijlvol!


Onze merken

  • samsung
  • salora
  • Newstar