Winkelwagen 0

Nog geen producten toegevoegd

PlatteTVdiscounter gaat verder als PlatteTV!
Ga naar PlatteTV.nl >

Thuiswinkel Waarborg

Toshiba 4K Ultra HD-tv

Toshiba 4K-tv

Een Full HD tv gaf al een mooi beeld, maar met een Toshiba 4K Ultra HD-tv wordt alles nog prachtiger. Aangezien de resolutie maar liefst 4x hoger is dan Full HD, worden de beelden veel scherper weergegeven. Details kun je dus veel beter zien, aangezien het beeld een stuk helderder is.


Wil jij een van deze prachtige beeldschermen in je woonkamer hebben staan? Bestel deze dan direct hieronder! Ze zijn in meerdere grote afmetingen te verkrijgen, dus helpen zeker mee om het ultieme entertainment in huis te kunnen halen. Ontdek wat ze kunnen en profiteer van scherpe prijzen door direct je nieuwe tv te scoren.


Of ga naar: 4K-tv | LED-tv | Smart-tv | Outlet

Er zijn helaas geen producten die voldoen aan deze criteria.

Met een Toshiba 4K Ultra HD-tv til je televisiekijken naar een heel niveau, dat is iets wat zeker is. Want met een resolutie van 3840 x 2160 kijk je naar je beeldscherm zoals je nog nooit eerder deed. Deze beelden kunnen zo scherp worden weergeven, dat het haast lijkt alsof je naar 3D zit te kijken. Ontdek nu helemaal zelf wat deze Toshiba 4K UHD-tv's jou allemaal te bieden hebben of bestel direct je nieuwe tv!

Kenmerken Toshiba 4K Ultra HD-tv

CEVO 4K-processor

Met deze processor kun jij niet alleen de allernieuwste content, die speciaal is ontwikkeld voor 4K, in de allerbeste kwaliteit bekijken. Met deze processor is upscaling heel gemakkelijk. Hierdoor is het mogelijk om ook oudere video's in Ultra HD te bewonderen.

Smart-tv

Altijd wel wat te beleven. Dat is gegarandeerd met deze Toshiba televisies. Het zijn namelijk niet alleen 4K UHD-beeldschermen. Het zijn ook nog eens Smart-tv’s, en smart zijn ze zeker. Slimmer zul je je tv niet snel zien worden. Het is mogelijk om de telvisie om suggesties te vragen over wat jij kunt gaan kijken. Uiteraard is dat nog lang niet alles. Gezien jij je televisie op internet kunt aansluiten, kun jij ook gewoon doen wat je ook met je smartphone en tablet kunt doen. Heerlijk internetten, of natuurlijk het installren van apps. Geniet nu gewoon zelf van alles wat deze Smart-tv’s jou te bieden hebben.

Cloud TV

Je favoriete series, films of sportwedstrijden hoef je nu nooit meer te missen. Je neemt deze nu namelijk heel makkelijk op via de USB-opnamefunctie. Bovendien onthoudt het ook wat jij graag ziet, zodat het met suggesties kan komen.

Wi-Fi

Deze Toshiba 4K Ultra HD-tv's hebben daarnaast ook nog de beschikking over Wi-Fi, hierdoor verbind je je televisie heel gemakkelijk met je computer of smartphone en kun je onderling bestanden uitwisselen. Zo bekijk je de mooiste foto's en video's niet op een klein, maar prachtig groot scherm.

Meer te beleven

Natuurlijk is het bovenstaande lang nog niet alles wat jij kunt vinden op deze televisies. Freeze Screen, Auto Format, USB-functies, Interactieve functies en meer. Ontdek het door zelf je nieuwe Toshiba tv te bestellen!


Wij zijn officieel dealer van