Winkelwagen 0

Nog geen producten toegevoegd

PlatteTVdiscounter gaat verder als PlatteTV!
Ga naar PlatteTV.nl >

Thuiswinkel Waarborg

Sony 4K Ultra HD-tv

Sony 4K-tv

Een Sony 4K Ultra HD-tv brengt de mooiste beelden jouw woonkamer binnen. De resolutie is namelijk wel vier keer scherper geworden in vergelijking met Full HD. Op je nieuwe televisie kan je dus een hoop extra plezier bieden. Laat je verrassen met een van deze prachtige schermen, want met een televisie van Sony weet je zeker dat er een hoop entertainment in huis wordt gehaald. Veel modellen maken daarbij gebruik van Android, het bekende Google-besturingssysteem dat bekend staat om zijn hoge snelheid en overzichtelijke menu's. Dit is natuurlijk nog lang niet alles. Bestel direct je nieuwe tv!


Eerst meer ontdekken over deze prachtige televisies? Dat is natuurlijk ook mogelijk! Hiervoor kijk je bij alle verschillende modellen. Je kunt ook kijken op onze informatiepagina 4K Ultra HD.


Of ga naar: 4K-tv | LED-tv | Smart-tv | Outlet

Er zijn helaas geen producten die voldoen aan deze criteria.

Als je naar een 4K UHD-tv van Sony kijkt weet je niet wat je ziet, zo prachtig zijn deze beeldschermen. Televisies van Sony zijn ook nog altijd ongekend populair. Met een Sony 4K Ultra HD-tv kijk jij dan ook niet alleen maar naar de mooiste beelden in haarscherpe kwaliteit. Je hebt veel verschillende functies. Weet jij al welke functies dit zijn en wil jij zo'n scherm in de kamer hebben staan? Bestel dan hieronder direct jouw favoriet. Als je meer informatie wilt hebben kun je terecht op onze informatiepagina 4K Ultra HDof lees hieronder verder.

Kenmerken van een Sony 4K Ultra HD-tv

Met een van deze schermen kun je een hoop beleven. Want zoals Sony eigenlijk al jaren doet, worden er talloze technoligieën toegepast op deze televisies. Hieronder vind je al deze functies.

Magnetic Fluid speakers

Het geluid dat uit je televisie komt wordt geproduceerd door zogeheten Magnetic Fluid speakers. Deze komen aan de voorkant naar voren, waardoor het geluid veel beter en mooier wordt als je voor de tv naar je favoriete film, serie of sportwedstrijd aan het kijken bent. Zo is dus niet alleen het beeld prachtig, maar is het geluid ook nog eens heel mooi.

Smart TV

Met de mogelijkheid tot Smart TV sluit jij je Sony 4K Ultra HD-televisie heel gemakkelijk aan op het internet. Hierdoor hoef jij werkelijk niets meer te missen. Zo kun jij ervoor kiezen om heerlijk te surfen, zonder dat je een pc aan hoef te sluiten. Ook kun je tientallen apps installeren. Zo is het bijhouden van je social media wel heel handig! Diverse televisies van Sony worden geleverd met Android als besturingssysteem. Veel mensen kennen Android wel van hun smartphone en zullen het gebruikersgemak van dit systeem ook op de televisie zeer waarderen.

Remote App

Vanaf nu heb je geen afstandsbediening meer nodig bij een Sony 4K Ultra HD-tv. Deze bestuur je nu namelijk heel gemakkelijk met je telefoon. Download heel gemakkelijk de Remote App voor iOs en Android en je kunt beginnen. Jij hebt dus eigenlijk altijd wel je afstandbediening bij je! Deze zit namelijk meestal gewoon in je broekzak. Als dat niet handig is.

Live Football Mode

Op de allerbeste manier vanuit je huis naar voetbalwedstrijden kijken. Je kunt het nu met deze schermen van Sony. Zijn ze uitgerust met Love Football Mode? Dan wordt alles nog mooier en is de ervaring nog beter. Ga jij een wedstrijd volgen vanuit de woonkamer, dan hoef je je daar zeker niet voor te schamen. Nodig je vrienden uit en geniet met z’n allen. De mooiste beelden worden weergegeven. Alles loopt zeer soepel, waardoor iedere actie gewoon te zien is. Zonder haperingen! Naast het beeld wordt het geluid van de televisie ook geoptimaliseerd voor wedstrijden van jouw favoriete voetbalclub. Het gejuich van het publiek knalt in surround sound uit de speakers. Zo is een kaartje kopen voor het stadion van jouw favoriete club eigenlijk niet meer nodig!

ClearAudio+

Niet alleen tijdens deze voetbalwedstrijden kun jij luisteren naar mooie geluiden. Dat kan ook als je op een gewone manier naar je tv kijkt. Hier zorgt ClearAudio+ wel voor. Met ClearAudio+ wordt het geluid perfect afgestemd op de situatie. Bij iedere film en elke serie kan het geluid dus weer anders staan. Wat het beste voor jou is, hoor je! Bepaalde televisies van Sony zijn voorzien van speciale speakers zodat je geen extra audio-apparatuur nodig hebt om naar enerverend geluid te luisteren.


Wij zijn officieel dealer van