Winkelwagen 0

Nog geen producten toegevoegd

PlatteTVdiscounter gaat verder als PlatteTV!
Ga naar PlatteTV.nl >

Thuiswinkel Waarborg

Samsung 4K UHD-tv

Samsung 4K-tv

De prachtigste beelden bekijk je nu met een Samsung 4K UHD-tv. Deze tv kan beelden tonen die maar liefst vier keer scherper zijn dan beelden op een LED-televisie. Met één van deze schermen weet je zeker dat er een hoop entertainment en kwaliteit in je huis staat. Want 4K is absoluut niet het enige wat deze UHD-televisies jou te bieden hebben. Ontdek zelf wat voor vermaak deze Samsung 4K UHD-tv's voor jou in petto hebben.


Voor meer informatie kun je al terecht op onze informatiepagina 4K Ultra HD. Uiteraard is het ook mogelijk om gewoon de informatie bij de verschillende modellen te lezen. Zo word je tenslotte ook al een stuk wijzer over wat deze televisies te bieden hebben. Overtuigd en wil jij een Samsung 4K televisie in huis halen? Dat kan natuurlijk door direct eentje te bestellen!


Of ga naar: 4K-tv | LED-tv | Smart-tv | Outlet

Er zijn helaas geen producten die voldoen aan deze criteria.

De televisies van Samsung zijn tegenwoordig niet meer weg te denken uit de Nederlandse woonkamers. Niet gek aangezien de beeldschermen boordevol vermaak en entertainment zitten. Met een Samsung UHD-tv kijk jij naar de mooiste beelden in haarscherpe kwaliteit. Wil jij graag alles ontdekken over deze prachtige 4K UHD-televisies? Bekijk dan de informatie bij de verschillende modellen en bestel direct je nieuwe tv.

Kenmerken Samsung 4K-tv

Met een 4K Ultra HD-tv van Samsung heb je tal van mogelijkheden en functies. Hieronder lees je alles over deze beeldschermen en wat ze te bieden hebben. Met afmetingen tussen de 48 inch en 85 inch is er voor iedereen wel een geschikt scherm te vinden voor in huis. Uiteraard kun je ze ook gebruiken voor bijvoorbeeld je werk en vergaderingen.

Opvolger Full HD

Deze prachtige televisieschermen met een hoge beeldkwaliteit zijn de opvolger van de bekende Full HD-televisies. Waar een Full HD beschikt over een resolutie van 1920x1080 pixels, heb je met een 4K Ultra HD-tv een resolutie van maar liefst 3840x2160. Dit betekent dat je een resolutie hebt die vier keer scherper is dan een Full HD-scherm.

Upscaling

Tegenwoordig kun je nog maar erg weinig content vinden dat afgespeeld kan worden in 4K. Daarom komt Samsung met UHD upscaling. Met deze technologie worden beelden die niet 4K zijn omgezet naar een 4K-resolutie. Hierdoor kijk je naar de allerscherpste kwaliteit en mis je geen detail meer!

Samsung SUHD-televisies

Samsung heeft in de afgelopen jaren diverse schermen getoond met nieuwe of vernieuwde technieken. Hieronder vallen ook de schermen met 4K en Quantum Dots. Dit zijn niet zomaar beeldschermen, maar schermen voor nog meer plezier. Zo kwam het merk in 2015 met SUHD-tv's. Voor deze televisies heeft Samsung gebruikgemaakt van een zogeheten quantum dot technologie. Onder laatstgenoemde naam liet het Koreaanse bedrijf deze techniek in 2011 ook al zien aan het grote publiek. Hiermee is het mogelijk om beelden in een zeer hoge resolutie weer te geven. De beelden zijn prachtig en het gebogen scherm van deze televisies maakt tv-kijken nog leuker en indrukwekkender. Ook nu heeft het merk nog modellen met deze techniek in het assortiment.

Nóg beter dan 4K Ultra HD

Misschien kende je de tv's al, misschien nog niet: 4K Ultra HD. Deze beeldschermen zorgen ervoor dat de televisie een viermaal scherpere resolutie had dan het oudere Full HD. Deze nieuwe SUHD tv's van Samsung maken het beeld nog spectaculairder. Zo maken deze televisies gebruik van de quantum dot-technologie waardoor het kleurbereik met het gebruik van nano-kristallen vergroot wordt. Met deze techniek wordt het beeld niet alleen mooier, het is ook nog eens een stuk energiezuiniger. Zo zou je kunnen stellen dat de SUHD de televisie van de toekomst is, met zijn prachtige beelden en energiezuinigheid.

64 keer meer kleur

Deze quantum dot-technologie zorgt ervoor dat je kunt genieten van kleuren die werkelijk van je tv af lijken te spatten. Het lijkt er namelijk op alsof je een kunstwerk in de kamer hebt staan. Je geniet van 64 keer meer kleur dan je dat al kon met conventionele tv's en dat alleen maar door de toepassing van de nano-kristallen in de kleurweergave. Hierdoor zullen films er realistischer uitzien en kun je je favoriete video's en series bekijken op een prachtige wijze.

Voor alle specs kijk je nu bij de tv’s. Klik het model aan dat jou wel wat lijkt, want hier vind je alle informatie die jij nodig hebt. En dit kunnen nogal eens wat functies zijn. Want zoals je vast wel weet heeft Samsung nog veel meer voor je in petto. Hoge kwaliteit voor een super mooie kijkervaring kun jij nu beleven met deze Samsung 4K Ultra HD-tv's.

Tizen

Deze SUHD-tv's van Samsung zijn uitgerust met het besturingssysteem Tizen. Dit is een open-source platform dat het mogelijk maakt om nog meer content en nieuwe apps te lanceren en te tonen op je televisie. Hierdoor kun je de mogelijkheden die je hebt met je tv, nog verder uitbreiden. Daarnaast is de Smart Hub in de schermen vernieuwd, waarmee het gebruiksgemak voor de televisiekijker is verbeterd. Verder ziet Tizen er heel strak uit en kan je er jaren mee vooruit.


Wij zijn officieel dealer van