Winkelwagen 0

Nog geen producten toegevoegd

PlatteTVdiscounter gaat verder als HelloTV!
Ga naar PlatteTV.nl >

Thuiswinkel Waarborg

Salora 4K UHD-tv

Philips 4K-tv

Een slimme televisie voor een aantrekkelijke prijs? Dan is de Salora 4K UHD tv de televisie die jij zoekt! Salora staat vooral bekend om haar kwalitatief goede producten voor een relatief lage prijs. Naast de superieure beeldkwaliteit, beschikt deze 4K UHD tv ook nog eens over een curved design. Een plaatje om naar te kijken dus! De 4K resolutie van deze beeldschermen zorgt voor een vier keer scherper beeld dan je gewend bent bij een gewone Full HD tv. Maar de Salora 4K televisie biedt nog meer! Zo kun je de televisie bedienen via een applicatie op je telefoon of tablet die te downloaden is in de Apple- en Google Play store en beschikt de televisie over verscheidende smart functies. Kortom, televisies voor veel plezier.Zegt jou dit nog niet zoveel en wil je meer weten? Bekijk dan onze informatiepagina 4K Ultra HD.


Of ga naar: 4K-tv | LED-tv | Smart-tv | Outlet

Er zijn helaas geen producten die voldoen aan deze criteria.

De Salora 4K UDH tv is een fraai voorbeeld van de ontwikkeling op televisie gebied. Deze televisie is namelijk het totaal pakket. Zo beschikt de televisie over een uitstekend beeld dat maar liefst vier keer scherper is dan Full HD tv. Maar daar blijft het niet bij, want de televisie heeft ook nog eens meerdere smart opties zoals het online surfen op websites en het gemakkelijk downloaden van applicaties. Om het plaatje compleet te maken is de televisie ook nog eens curved!

4K UHD

Zoals eerder beschreven is 4K de term voor een vier keer scherper beeld. Hierdoor komt de content nog meer tot leven op je beeldscherm en geniet je nog meer van je favoriete films en video's. De UHD in 4K UHD staat voor ultra high definition. Het beeld van de Salora televisie is dus van een uitstekende kwaliteit. Dankzij het curved design komt de 4K content nog meer tot zijn recht. Het gebogen beeldscherm past namelijk beter bij de vorm van je oog. Hierdoor wordt het kijken aangenamer en zie je het beeld tot in de detail.

Smart TV

Geen leuke programma's op tv, of je favoriete serie gemist? De slimme televisie lost het voor je op! Met een smart televisie hoef je, je namelijk nooit meer te vervelen. Surf naar het internet en bekijk je favoriete programma's terug wanneer jouw dit uitkomt. Download verscheidende apps en je hebt toegang tot oneindig veel content. Bekijk je favoriete series, lievelingsfilms of documentaire eenvoudig online. Maar hier houdt het plezier nog niet op. Ook sociale media zoals Facebook en Twitter zijn binnen handbereik. Update snel je status of kijk wat je vrienden aan het doen zijn via je televisie. Er is zelfs een Salora app waarmee je de televisie kan bedienen als je de afstandbediening weer eens kwijt bent!


Wij zijn officieel dealer van