Winkelwagen 0

Nog geen producten toegevoegd

PlatteTVdiscounter gaat verder als PlatteTV!
Ga naar PlatteTV.nl >

Thuiswinkel Waarborg

Philips 4K UHD-tv

Philips 4K-tv

Meer dan ooit geniet je van sportwedstrijden, films en series met een Philips 4K Ultra HD-tv. Kijk naar de allermooiste beelden, gewoon vanuit jouw woonkamer. Philips 4K Ultra HD-tv's hebben een beeldkwaliteit die vier keer scherper is dan Full HD. Kleuren en contrast zijn prachtig en details ontelbaar.Wist je dat 4K Ultra HD de meest gebruikte resolutie voor bioscoopfilms is? Dankzij smart-tv heb je altijd iets te doen. Philips maakt steeds vaker gebruik van Android als besturingssysteem en dat is erg makkelijk. Hieronder bekijk je het gehele aanbod van Philips 4K Ultra HD-tv's!


Zegt jou dit nog niet zoveel en wil je meer weten? Bekijk dan onze informatiepagina 4K Ultra HD.


Of ga naar: 4K-tv | LED-tv | Smart-tv | Outlet

Er zijn helaas geen producten die voldoen aan deze criteria.


Met een Philips 4K Ultra HD-tv kun je meer dan ooit genieten van jouw televisie. Deze mooie schermen nemen je mee in een totaal nieuwe wereld van tv-kijken. Niet alleen is de beeldkwaliteit fenomenaal, ook de mogelijkheden zijn zeer uitgebreid. Wil jij meer weten over Philips 4K Ultra HD televisies? Bekijk dan hieronder alle informatie en functies van deze mooie televisies.

Wat is Ultra HD?

4K Ultra HD, ook wel omschreven als Ultra HD of UHD, is een beeldresolutie die maar liefst vier keer scherper is dan Full HD. Daarom zijn beelden nog veel scherper en worden kleuren en contrast bijzonder realistisch weergegeven.

Ambilight XL

Wil jij nog wat extra sfeer in de woonkamer? Philips zorgt ervoor dat de televisie een echte sfeermaker wordt in de woonkamer dankzij Ambilight. Met Ambilight XL wordt sfeerlicht aan alle zijden van de televisie geprojecteerd op de muur. De kleuren van het licht worden aangepast aan dat wat er op je beeldscherm te zien is. Achter de schermen werkt Philips op dit moment aan de opvolger van Ambilight: Afterglow.

Smart-tv

Met een smart-tv van Philips heb je toegang tot internet. Dit betekent dat jij je nooit meer hoeft te vervelen. Internetten, online films huren en streamen, video's kijken, spelletjes spelen, social media en nog veel meer. Het kan nu allemaal met jouw televisie. Om het gebruikersgemak van smart-tv te verbeteren worden de laatste tijd steeds meer toestellen voorzien van Android. Dit handige besturingssysteem ken je misschien vooral van smartphones en tablets, maar werkt ook fantastisch op 4K Ultra HD-tv's van Philips.

MyRemote App

Natuurlijk kun je de meegeleverde afstandsbediening gebruiken om de televisie te besturen, maar Philips heeft ook een handige Remote App ontwikkeld. Deze app kun je gratis downloaden op jouw smartphone. Vervolgens laat je de afstandsbediening links liggen en maak je gewoom gebuik van je telefoon voor het aansturen van de tv. Daarnaast beschikken enkele modellen over een ingebouwde camera. Laat de camera uitschuiven en je kunt het toestel zelfs met gebaren bedienen!

Miracast

Miracast maakt het mogelijk om de beelden die jij op je smartphone en tablet hebt staan te streamen naar je televisie. Omgekeerd is het ook mogelijk. Met een eenvoudige opdracht op een smartphone of tablet wordt het beeld gespiegeld en laat je video's of foto's op groot scherm zien of speel je een spelletje op groot scherm.

Bekijk nu zelf deze mooie 4K UHD-tv van Philips en haal deze gelijk in huis. Je zult verbaasd staan van het prachtige scherm! Het zijn grote schermen, dus je moet wel wat ruimte in huis hebben om ze neer te kunnen zetten.


Wij zijn officieel dealer van