Winkelwagen 0

Nog geen producten toegevoegd

PlatteTVdiscounter gaat verder als HelloTV!
Ga naar PlatteTV.nl >

Thuiswinkel Waarborg

LG 4K UHD-tv

LG 4K-tv

Entertainment, dat is waar een LG 4K UHD-tv voor staat. Met een van deze beeldschermen kijk je naar de scherpste beelden, zoals je nog niet eerder hebt gezien. Met de opvolger van Full HD kan nóg meer plezier beleeft worden. Want vervelen hoeft echt niet met een LG 4K Ultra HD tv. Bovendien is het geluid dat geproduceerd wordt ook nog eens prachtig. Televisies als deze wil iedereen wel hebben! Voor meer informatie over 4K kun je ook altijd terecht op onze informatiepagina 4K Ultra HD. Bekijk hieronder ons actuele assortiment en vind de tv die aan jouw wensen en eisen voldoet.


Of ga naar: LG tv aanbiedingen

1 artikel(en)

per pagina
 • 749

  499,-

  Gratis verzending

  LG 50UM7450PLA

  -33%
  Dit product is helaas niet meer leverbaar
  4K HDR | WebOs | 50 inch

LG is ondertussen al jaren actief op de markt van tv's. Met de LG 4K Ultra HD-tv laten ze zien dat ze nog lang niet verleerd zijn hoe prachtige en fantastische beeldschermen geproduceerd moeten worden. Want een LG 4K UHD-tv is meer dan slechts een televisie. Bestel daarom direct jouw favoriet, of bekijk eerst alle informatie en laat je verbazen.

Kenmerken LG 4K UHD tv

Welke functies, mogelijkheden en technologieën deze televisies van LG hebben? Je leest het hieronder.

Inches

Een 4K Ultra HD tv van LG is verkrijgbaar in verschillende afmetingen. Je hebt al een zeer leuk scherm van 43 inch, waarmee veel plezier te beleven is. Als je op een echt grootse manier tv wilt kijken, kun je bij LG terecht voor een scherm met een diagonale afmeting van 86 inch. Dit komt neer op 218 centimeter, een indrukwekkend groot scherm die ook bij jouw in de woonkamer niet zou misstaan!

Smart-TV

Haal nu gewoon jouw slimme LG-tv in huis. Verbind hem met een netwerk en je hebt toegang tot internet en veel verschillende apps zoals YouTube, Facebook, Twitter en verschillende nieuwsapps. Bovendien bekijk je de uitzendingen die jij wilt, wanneer jij dat wilt en huur je films via smart-tv die je vervolgens gelijk kunt streamen. Je hoeft je dus nooit meer te vervelen, dus bestel zo'n fantastisch scherm vandaag nog!

OLED

Om je een nog mooiere en intensere kijkervaring te bieden heb je nu de keuze uit een OLED televisie. Deze LG 4K UHD-tv's hebben een hoogwaardige kwaliteit beeldscherm, waardoor jij nog meer in de televisie wordt gezogen.

Afmetingen

De 55 inch beeldschermen raken steeds meer in trek, niet gek dat LG meerdere van deze prachtige schermen van deze afmeting heeft. Echter zijn er nog meerdere. Een iets kleiner scherm van 49 inch bijvoorbeeld, of de grote 65 inch. Voor groter beeld heb je echter ook de keus uit 77, 79, 84 of zelfs 98 inch.

 

Dit wil zeggen dat je al een scherm van 124 centimeter in huis kunt halen. Daar staat namelijk 49 inch voor. Een heel verschil met een beeldscherm van 98 inch. Deze is namelijk goed voor 249 centimeter. Op een mooiere manier tv kijken dan met een van deze LG tv’s, probeer dat maar eens te beleven.

 

Kortom, dit zijn schermen die je meenemen naar een nieuwe dimensie op het gebied van tv-kijken. Bestel daarom direct jouw nieuwe televisie en laat je verbazen. Genieten zul je zeker!


Wij zijn officieel dealer van