Winkelwagen 0

Nog geen producten toegevoegd

PlatteTVdiscounter gaat verder als PlatteTV!
Ga naar PlatteTV.nl >

Thuiswinkel Waarborg

48-49 inch tv

Geniet nu van de mooiste beelden een 48-49 inch tv. Met de afmetingen van 122 en 124 centimeter beleef je een nieuw gevoel van tv kijken. Het bioscoopgevoel op klein formaat haal je nu in huis. Met deze afmeting hoef je geen grote kamer te hebben voor je televisie, want met deze afmetingen past hij gemakkelijk in je kamertje.


Uiteraard kun je ook de verschillende modellen aanklikken die je hieronder vindt. Hier vind je alle specificaties van de betreffende televisie. Televisies van 48-49 inch zijn er namelijk in allerlei soorten en maten. Zo zijn er tv’s van goede kwaliteit zonder allerlei extra functies en upgrades en zijn er televisies die over de nieuwste technologieën beschikken. Kijk hieronder welke televisie aan jouw wensen en eisen voldoet en maak een keuze.Laat je verbazen en bestel vandaag nog je nieuwe 48 inch of 49 inch beeldscherm.


Of ga naar: LED-tv | 4K Ultra HD-tv | Smart-tv | Outlet

Er zijn helaas geen producten die voldoen aan deze criteria.

48-49 inch tvEen televisie schaf je natuurlijk niet zomaar aan, je wilt eerst alles weten over een bepaalde tv. Voor de grote schermen, die de laatste tijd steeds populairder worden, wordt veel reclame gemaakt. Niet in iedere kamer past een grote televisie, dan kan een tv van 48 inch of 49 inch uitkomst bieden. Een tv van 48" staat voor een diagonale afmeting van 122 centimeter, terwijl 49" 124 centimeter betekent.

Populariteit

Grote schermen in huiskamers en slaapkamers worden steeds populairder. Het is dan ook niet gek dat televisies met kleinere afmetingen steeds minder geproduceerd worden. PlatteTVdiscounter heeft dan ook een ruim assortiment aan 48 en 49 inch televisies. Ben je benieuwd naar het totale assortiment van één van deze merken? Bekijk dan hier rechts ons huidige assortiment.

Soorten en maten

Televisies in deze maten bestaan er in allerlei soorten en maten. Je kunt het zo gek maken als je wilt. Ga je voor een tv van goede kwaliteit maar zonder allerlei extra functies zoals bijvoorbeeld 3D of 4K Ultra HD kwaliteit? Of wil je juist een tv die wel de nieuwste van de nieuwste technologie beschikbaar heeft? De keuze is aan jou. Bekijk ons huidige aanbod aan de rechterkant en vind de televisie die het beste bij jouw wensen en eisen past. Wil je meer weten over een product? Klik dan op het plaatje en je wordt naar de productpagina geleid.

Muurbeugels

Je kunt nu via PlatteTVdiscounter.nl ook op een andere manier genieten van je nieuwe televisie. Met muurbeugels voor je tv creëer je een geheel andere sfeer. Hiermee kun je de tv aan de wand hangen waardoor het oogt als een schilderij. Met een ruim aanbod aan muurbeugels van verschillende merken zit er altijd iets voor jouw tv bij.

Specificaties 48 & 49 inch televisie

Tegenwoordig is van alles mogelijk met de allernieuwste televisies, zo ook met deze tv's. Internet is al niet meer weg te denken van de tv en 4K wordt inmiddels vaker gebruikt dan Full HD. Beleef tv-kijken nu op een nieuwe manier en bekijk de nieuwe tv hieronder op PlatteTVDiscounter.nl.

4K Ultra HD

Niet alleen bij hele grote televisies kun je nu genieten van de beste kwaliteit met 4K Ultra HD. Met de Samsung UE48U7500 heb je al een televisie met haarscherp beeld. Met deze 4K Ultra HD tv's heb je de mooiste beelden, maar toch op mooi formaat.

OLED

Niet alleen 4K laat je verbaasd in je stoel zitten. Met de LG 49UB850V heb je naast de 4K-technologie ook nog eens een OLED-televisie in huis staan. Dit is een gebogen scherm die je nog een unieker kijkervaring laat beleven.


Wij zijn officieel dealer van