Winkelwagen 0

Nog geen producten toegevoegd

PlatteTVdiscounter gaat verder als PlatteTV!
Ga naar PlatteTV.nl >

Thuiswinkel Waarborg

22 inch tv

Met een 22 inch tv kun je op klein formaat toch genieten van een hoop entertainment. Niet alleen kijk je op een mooie manier naar series en programma's, maar ook naar al je favoriete films. Je kunt er zelf ook voor kiezen om externe apparaten aan je tv hangen, zodat je voor nog wat extra entertainment kunt kiezen, maar niet veel spullen kwijt kunt.


Dus als jij weinig ruimte hebt of gewoon een compact scherm wilt hebben, dan is een 22 inch televisie zeker iets voor jou! Ook voor in de caravan is dit een mooie afmeting. De content wordt op een mooie manier weergegeven, waardoor je optimaal kunt genieten. Op deze pagina vind je de 22 inch beeldschermen die momenteel in het assortiment van PlatteTVDiscounter.nl zijn te vinden.


Of ga naar: LED-tv | 4K Ultra HD-tv | Smart-tv | Outlet

Er zijn helaas geen producten die voldoen aan deze criteria.

22 inch tv Ondertussen zul je misschien wel weten wat 22 inch precies inhoud. Toch zullen we hieronder even vermelden wat deze afmeting betekent. 22 inch staat voor een diagonale afmeting van 56 cm, lekker compact dus.

Hoogte 22 inch tv: 355 mm
Breedte: 507 mm
Diepte: 152 mm

Bovenstaand vind je de globale afmetingen. In werkelijkheid kunnen deze enkele millimeters afwijken per model.  

Waarom kiezen voor een 22 inch tv?

Deze televisies hebben dankzij het kleine formaat een hoop leuke voordelen. Zo is het stroomverbruik van deze televisies erg laag vanwege het kleine formaat en is hij zeer handig in kleine ruimtes te plaatsen. Een ander voordeel is dat ze gemakkelijk mee te nemen zijn in een caravan of camper. Ondanks de grootte (of kleinte in dit geval) heb je toch een goede beeldkwaliteit.

 

Verschillende merken hebben al een leuke 22 inch-tv op de markt gebracht. In ons assortiment vind je daarom ook meerdere modellen. Niet alleen merken als Samsung, LG en Philips, maar ook Salora, Sharp en Toshiba. Een hoop keus dus! Deze hebben verschillende specificaties en mogelijkheden. Deze kun jij helemaal zelf ontdekken. Klik op de tv en lees alles is de eerste mogelijkheid. Je kunt natuurlijk ook direct bestellen en zelf alles uitproberen!

Muurbeugels voor kleine tv’s

Wil jij je tv graag aan de muur hangen en ben je benieuwd of dat wel kan met een 22 inch tv? Dan kunnen we je geruststellen! Dat is namelijk ook gewoon mogelijk. Op PlatteTVDiscounter vind je ook muurbeugels voor de kleinste televisies. Ook hier heb je weer de keus uit een ruim assortiment. Ionic, König, Spectral en Vogel's bieden meerdere muurbeugels aan voor 22 inch televisies. Meerdere kunnen ook nog eens draaien en of kantelen. Uiteraard blijft er genoeg ruimte over voor circulatie en koeling.

Vragen?

Heb je je favoriete televisie gevonden maar zit je nog altijd met wat vragen? Dan kun je altijd contact opnemen. Je kunt onze gegevens vinden op onze contactpagina. Je kunt uiteraard ook altijd even een kijkje nemen op onze adviespagina. Hier vind je allerlei informatie over verschillende maten televisies en functies.


Wij zijn officieel dealer van