Winkelwagen 0

Nog geen producten toegevoegd

PlatteTVdiscounter gaat verder als PlatteTV!
Ga naar PlatteTV.nl >

Thuiswinkel Waarborg

20 inch tv

Niet veel ruimte in huis, maar zou je toch graag een televisie met goed beeld in huis willen halen? Dan kies je nu voor een 20 inch televisie. Deze beeldschermen hebben een diagonale afmeting van 51 centimeter en zijn hierdoor perfect neer te zetten in de kleine ruimtes. Zo zet je bijvoorbeeld ook heel eenvoudig een televisie neer in je keuken of slaapkamer. Bovendien zijn ze ook heel handig voor op reis in de camper of caravan. Je zet ze heel gemakkelijk neer voor plezier. Niet alleen thuis, maar ook voor onderweg. Ontdek zelf wat jij allemaal kunt beleven met deze televisies door vandaag nog eentje te bestellen. Jouw nieuwe tv wordt gratis thuisbezorgd!


Of ga naar: LED-tv | 4K Ultra HD-tv | Smart-tv | Outlet

Er zijn helaas geen producten die voldoen aan deze criteria.

20 inch tvUiteraard zijn er ook op deze beeldschermen een hoop voordelen te vinden.Gezien het kleine formaat verbruiken deze televisies erg weinig stroom. Dat scheelt dus op de energierekening! Daarnaast kunnen deze tv's in bijna iedere ruimte wel geplaatst worden. Ondanks het kleine schermde toch een hoop te beleven.

Modellen

Momenteel zijn er nog maar weinig televisies van 20 inch beschikbaar, echter degene die je wel kunt vinden hebben een prachtig design. Deze televisies van 51 cm laten je genieten.

Muurbeugels voor kleine tv’s

Wil jij graag je tv aan de muur hangen? Dan kun je natuurlijk niet zonder muurbeugel. Op PlatteTVDiscounter.nl vind je daarom verschillende muurbeugels die bij deze televisies passen. Beugels van Vogel's, Spectral, Ionic en König vind jij heel eenvoudig online. Je hoeft je televisie niet 'vast' te hangen. Er zijn namelijk ook draaibare modellen te vinden op de website.

Beugels voor je boxen

Als je besluit om je televisie op te hangen, wil je misschien ook wel je speakers van de grond af. Dit kan natuurlijk ook, want ook hiervoor zijn beugels te vinden. Dit scheelt je een hoop ruimte!


Wij zijn officieel dealer van