Winkelwagen 0

Nog geen producten toegevoegd

PlatteTVdiscounter gaat verder als PlatteTV!
Ga naar PlatteTV.nl >

Thuiswinkel Waarborg

19-26 inch tv

Heb je weinig ruimte thuis of ben je gewoon op zoek naar een compacte en kleine televisie? Dan is een 19 inch tot 26 inch tv perfect voor jou! PlatteTVdiscounter.nl biedt een breed scala aan kleinere televisies. Deze kleinere televisies zijn ideaal voor bijvoorbeeld in de keuken of slaapkamer, maar ook bijvoorbeeld om in de caravan te gebruiken wanneer je op vakantie gaat. Bijkomende voordeel is het lage energieverbruik met televisies van klein formaat.


Hieronder hebben we alle tv’s verzameld van 19 tot 26 inch die wij op dit moment in ons assortiment hebben. Vind hier de tv die het beste bij jouw wensen en eisen voldoet. Voor meer informatie over een product klik je simpel op het product en je wordt naar de productpagina gebracht waar je meer over de desbetreffende televisie leest. TV gevonden? Bestel dan vandaag nog eenvoudig en voordelig jouw nieuwe tv op PlatteTVdiscounter.nl.


Of ga naar: LED-tv | 4K Ultra HD-tv | Smart-tv | Outlet

Er zijn helaas geen producten die voldoen aan deze criteria.

19 inch en 26 inch tvAlle voordelen van een televisie die kleiner is dan 26 inch op een rij. Je verbruikt weinig stroom. Hij is handig voor in kleine ruimtes en dus ook zeer geschikt voor caravan en camper. Optioneel ingebouwde dvd-speler en geschikt voor muurbeugels van Ionic en König. Ondanks de grootte heb je toch een goede beeldkwaliteit.

Klein formaat

Het grote voordeel van televisies van 19-26 inch (48-66 cm) is het feit dat ze uiterst geschikt zijn voor kleinere ruimte. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een slaapkamer, caravan, camper of keuken. Hier is vaak geen ruimte voor een grote tv en daarnaast is dat vaak ook niet nodig omdat je vrij dicht op het beeld zit. Daar komen deze kleinere tv’s dus goed van pas. Daarnaast zijn er zelfs tv’s van dit formaat die een DVD-speler ingebouwd hebben waardoor je al jouw favoriete DVD’s afspeelt zonder dat je daar extra ruimte voor nodig hebt. Bijkomende voordeel van tv’s van kleiner formaat is dat ze weinig stroom verbruiken en dat merk je aan de energierekening en dus in de portemonnee. En misschien denk je dat je met een kleinere tv ook slechtere beeldkwaliteit hebt, maar dat hoeft niet zo te zijn. Bekijk hier recht ons huidige assortiment en vind de tv die bij jouw wensen en eisen past. Klik op het product voor meer informatie en vind gelijk hoeveel geld je kunt besparen als je vandaag nog bestelt.

Merken 19-26 inch tv’s

Er zijn verschillende merken op onze website die kleinere televisies leveren. Hierbij kun je denken aan Philips, LG, Salora, Sharp en Samsung. Deze merken bieden televisies aan van 19 inch (48 cm), 22 inch (56 cm), 24 inch (61 cm) en 26 inch (66 cm). Salora tv's kleiner dan 26 inch bieden de meeste compacte televisies aan waarbij een dvd-speler ingebouwd is. Dit is extra handig, omdat op deze manier ruimte bespaard wordt. Ook verbruiken deze kleine televisies weinig stroom. 

Muurbeugels voor kleine tv’s

Ben je op zoek naar geschikte muurbeugels voor een televisie met een grootte van 26 inch of kleiner? PlatteTVdiscounter.nl biedt Vogel’s, Spectral, Ionic- en König-muurbeugels aan. Deze muurbeugels zijn speciaal geschikt voor kleinere televisies. De Ionic muurbeugels zijn draaibaar zodat je zelfs in de kleinste ruimtes vanuit elke hoek tv kunt kijken. De muurbeugels van König zorgen ervoor dat de televisie zo dicht mogelijk tegen de muur bevestigd wordt. Op deze manier zijn de beugels niet zichtbaar. Uiteraard blijft er genoeg ruimte over voor circulatie en koeling.

Beugels voor je boxen

Als je je televisie ophangt, wil je natuurlijk niet dat de boxen op de grond blijven staan. Daarbij bespaar je een hoop ruimte als je de boxen ook kunt ophangen! Bose biedt muurbeugels speciaal ontwikkeld om boxen op te hangen. Zo kun je deze bevestigen naast de televisie. Uiteraard alleen geschikt voor Bose-luidsprekers.


Wij zijn officieel dealer van