Winkelwagen 0

Nog geen producten toegevoegd

050-3050030

 

Nieuwste tv-modellen 2014

Nieuwste tv-modellen


De ontwikkeling van televisies staat nooit stil. Nog niet heel lang geleden gebruikten we de tv simpelweg om televisie of film te kijken. Met smart-tv worden televisies echter steeds meer multifunctioneel. Ook op het gebied van beeldkwaliteit is er altijd vernieuwing. Steeds meer fabrikanten kiezen voor 4K Ultra HD. Hierdoor wordt het beeld nog veel scherper en zie je nog meer details. Ook de curved (gebogen) beeldschermen zijn sterk in opkomst. Het spreekt voor zich dat PlatteTVdiscounter jou altijd op de hoogte wil houden van de nieuwste ontwikkelingen. Daarnaast zul je nieuwe modellen altijd snel bij ons kunnen bestellen voor een voordelig tarief. Wil jij weten wat per merk de nieuwste ontwikkelingen zijn? Bekijk dan hieronder alle trends en vernieuwingen die de verschillende fabrikanten gebruiken bij de ontwikkeling van nieuwe modellen. We hebben de verschillende merken voor je op een rij gezet. 

Nieuwste modellen Samsung-tv's 2014

Samsung nieuwe televisiesSamsung is een echte trendsetter wat betreft nieuwe ontwikkelingen. Een groot aantal prachtige modellen van dit merk beschikken over de beste specificaties. Het aanbod van 4K Ultra HD-beeldschermen is groot. Ook kiest Samsung steeds vaker voor curved-televisies, waarbij het scherm licht gebogen is voor een optimale kijkervaring. Natuurlijk kun je ook kiezen voor 3D om films optimaal te beleven. De bediening en mogelijkheden van smart-tv worden daarnaast steeds beter en sneller. Ben jij benieuwd? Bekijk dan snel de nieuwste modellen Samsung tv's door op onderstaande button te klikken!

info

Nieuwste modellen Philips-tv's 2014

Philips nieuwe televisiesPhilips heeft altijd een groot aantal fantastische modellen in de aanbieding. De smart-tv's worden steeds beter, zeker nu de eerste toestellen met Android als besturingssysteem zijn uitgeleverd. Ambilight wordt de komende jaren verder geperfectioneerd en zelfs een opvolger van deze sfeermaker wordt binnen twee jaar verwacht met de naam Afterglow. Net als veel andere fabrikanten kies Philips steeds vaker voor 4K Ultra HD in plaats van Full HD. Dit neemt niet weg dat de Full HD televisies van Philips nog altijd van topkwaliteit zijn. Bekijk dus snel alle nieuwe tv's van Philips

info

Nieuwste modellen Sony-tv's 2014

Sony nieuwe televisiesDe designs van Sony zijn altijd een lust voor het oog. 4K Ultra HD, 3D en nu ook curved: je ziet het allemaal terug in nieuwe modellen van Sony. De curved-tv's van Sony zijn zeer subtiel gebogen voor de beste kijkervaring. Sony denkt bij enkele modellen ook aan de geluidskwaliteit, die is uitstekend dankzij ingebouwde speakers met veel meer vermogen dan dat je gewend bent bij een platte tv. De nieuwe modellen zijn vaak voorzien van diverse, goed functionerende smart-tv functies. Bekijk dus meteen het aanbod van nieuwe Sony televisies!

info

Nieuwste modellen LG-tv's 2014

LG nieuwe televisiesLG zet vol in op prachtige beeldschermen met het beste beeld. De OLED-beeldschermen zijn uniek en laten je volop genieten van films en series. OLED is ook beschikbaar in diverse curved beeldschermen die bij LG vaak terug te vinden zijn, net als 4K Ultra HD. De mogelijkheden van smart-tv zijn daarnaast uitgebreid en sterk verbeterd. Steeds meer televisies worden uitgerust met een snelle processor zodat je nooit last hebt van haperingen. Bekijk hier het aanbod van nieuwe LG televisies!

info

Nieuwste modellen Panasonic-tv's 2014

Panasonic nieuwe televisiesPanasonic heeft Plasma definitief achter zich gelaten en produceert nu LED-tv's. Vanzelfsprekend doen ze dat met de topkwaliteit die je van Panasonic mag verwachten. De topmodellen zijn voorzien van 4K Ultra HD en 3D. Smart-tv wordt verder uitgebreid en de bediening met een speciaal touchpad is nu ook mogelijk. Panasonic is en blijft een merk voor liefhebbers van kwaliteit. Ben jij dat? Bekijk dan de nieuwe modellen van Panasonic

info

Nieuwste modellen Toshiba-tv's

Toshiba nieuwe televisies De beeldkwaliteit van de allernieuwste Toshiba televisies is verbluffend. Een aantal modellen met 4K Ultra HD zijn inmiddels verschenen. Natuurlijk is er ook voor de liefhebbers van 3D genoeg te vinden. De smart-tv functies werken lekker soepel en de bediening is eenvoudig. Ook de gewone Full HD televisies die Toshiba uitbrengt zijn zeker de moeite waard. Bekijk dus snel ons aanbod

info

Jouw nieuwe tv nu bestellen? Klik bij jouw favoriete merk op 'meer info' en bekijk het complete aanbod zodat je direct een keuze kunt maken!

Nieuw aan de tv’s van 2014

Alle fabrikanten presenteren regelmatig nieuwe televisies, de nadruk ligt daarbij vaak in het begin van een jaar. In dit tijdperk mag je van bijna alle nieuwe televisies verwachten dat ze op zijn minst voorzien zijn van Full HD. Hierop zijn een paar uitzonderingen bij de kleinere afmetingen (32 inch en lager), die een HD Ready-resolutie hebben. En natuurlijk bieden veel merken tegenwoordige ook één of meerdere series met 4K Ultra HD-resolutie aan. Alle grote merken komen met meerdere series aan innovatieve en indrukwekkende LED-tv’s op de markt. Maar wat onderscheidt de nieuwste tv-modellen van dit moment nu precies met die van vorige jaren? De belangrijkste kenmerken zijn curved en 4K Ultra HD

Je ziet ’t steeds meer in 2014: 4K Ultra HD en curved

Was er vorig jaar nog maar een gering aanbod in 4K Ultra HD-tv’s, in 2014 komen de meeste merken al met één of meerdere series van deze superbeeldschermen. De resolutie van een 4K-tv is vier keer scherper dan die van een Full HD-televisie. Dat houdt in dat er op hetzelfde oppervlakte vier keer meer pixels zitten en dat details daardoor veel beter te zien zijn. Je hebt daarmee pas echt het idee dat je een thuisbioscoop in huis haalt. Maar er is natuurlijk meer. Beelden worden steeds levensechter door de verschillende beeldverwerkingstechnieken die de merken ontwikkelen. Zo vind je bij Panasonic verschillende series nieuwe tv’s met het Studio Master Panel: een beeldtechniek die jouw beeld er kleurrijk, helder en levensecht laat uitzien. Veel fabrikanten kiezen ook voor curved beeldschermen. Hierbij is het beeldscherm licht gebogen. De kijkervaring wordt hierdoor nog beter en je krijgt het gevoel in de bioscoop te zitten. Daar zijn de beeldschermen ten slotte ook gebogen. De curved televisies hebben niet alleen prachtig beeld maar zien er ook zeer stijlvol uit. 

Eerst jouw nieuwe tv in ‘t echt bekijken?

Wil je heel graag een nieuwe tv kopen, maar wil je ‘m, voordat je hem bestelt, toch even in het echt bekijken? Dat kan in de showroom van PlatteTVdiscounter.nl. Je vindt ons aan het Hoendiep in Groningen, in de Meubelboulevard van Kruit en Kramer. Onze medewerkers staan voor je klaar om de nieuwste tv-modellen van 2014 te demonstreren. Kom langs en laat je overtuigen!

Onze merken

Rating