Nieuwste tv-modellen 2014

Nieuwste tv-modellen 2014

Ieder jaar presenteren alle televisiemerken op de Consumer Electronics Show in Las Vegas in januari de plannen voor het komende jaar. En twee maanden later is het dan eindelijk zo ver: de nieuwste tv-modellen van 2014 zijn dan ook daadwerkelijk te verkrijgen! Uiteraard wil PlatteTVdiscounter.nl je zo snel mogelijk alle nieuwe modellen laten zien. Ben je benieuwd wat 2014 jou op televisiegebied te bieden heeft? Lees dan hieronder over de nieuwste ontwikkelingen, bekijk de prachtige nieuwe televisies en laat je inspireren. Bestel jouw favoriet direct! Om een mooi overzicht te geven, hebben wij hieronder links naar de nieuwste tv-modellen van de vier grote merken voor je op een rijtje gezet.

Nieuwste modellen Samsung-tv's 2014

Bij Samsung zien we dit jaar prachtige modellen terug: zowel modellen met 4K Ultra HD-resolutie als televisies die beschikken over een curved LED-beeldscherm. Uiteraard vind je hier ook 3D en Smart TV op terug. Ben jij benieuwd? Bekijk hier dan snel de nieuwste modellen Samsung tv's door op onderstaande button te klikken!

Nieuwste modellen Samsung tv's 2014

Nieuwste modellen Philips-tv's 2014

Ook Philips komt dit jaar natuurlijk weer met verschillende nieuwe modellen. Je vindt er onder meer indrukwekkende Smart TV's en ook een serie met kleinere afmetingen. Wil je precies weten wat dit merk in 2014 in petto heeft? Bekijk de nieuwste modellen Philips tv's via de onderstaande knop!

Nieuwste modellen Philips tv's

Nieuwste modellen Sony-tv's 2014

Het allermooiste aan de nieuwe modellen van Sony is het zogenaamde Wedge Design: twee driehoekige standaarden aan weerszijden van de televisie waardoor er ruimte wordt gemaakt voor de Long Duct-luidsprekers. Dit zijn kwalitatief hoogwaardige luidsprekers die in de televisie zelf zijn verwerkt. De nieuwste modellen Sony tv's direct bekijken? Klik op de onderstaande button.

Nieuwste modellen Sony tv's

Nieuwste modellen LG-tv's 2014

LG heeft dit jaar pas echt een fantastische line-up voor je klaarliggen. Het merk heeft niet alleen meerdere OLED-beeldschermen op de markt gebracht, maar zelfs Curved-OLED en Curved-LED. De allernieuwste gebogen beeldschermen. En natuurlijk een uitgebreide keuze in alle wat met Ultra HD te maken heeft. Alles over LG en de nieuwste modellen LG-tv's van 2014 lezen? Klik verder!

Nieuwste modellen LG-tv's

Nieuwste modellen Panasonic-tv's 2014

Panasonic brengt in 2014 ook nog nieuwe modellen televisies op de markt. Je geniet niet alleen van SmartTV, maar meerdere tv's hebben de beschikking tot 3D, waardoor films werkelijk je kamer binnenkomen. Ben jij benieuwd naar de allernieuwste schermen van Panasonic? Klik dan op de onderstaande oranje button.

Nieuwste modellen Panasonic-tv's 2014

Nieuwste modellen Toshiba-tv's

Met de allernieuwste televisies van Toshiba is het nog altijd genieten geblazen. Deze tv's hebben niet alleen een Full HD-scherm. Je kunt films nu gewoon letterlijk in huis halen. Want met de 3D-technologie die op sommige beeldschermen is toegepast kun jij meer beleven. Klik op de oranje button als je meer wilt weten over deze schermen.

nieuwste modellen toshiba-tv's

Jouw nieuwe tv nu bestellen? Klik jouw favoriete merk aan, ontdek de voordelen en bestel vandaag nog!

Nieuw aan de tv’s van 2014

Van zowel Sony, Samsung, Philips als Panasonic zijn er al meerdere nieuwe tv-modellen te verkrijgen. Bij bijna al deze televisies mag je verwachten dat ze op zijn minst voorzien zijn van Full HD. Hierop zijn een paar uitzonderingen bij de kleinere afmetingen (32 inch), die een HD Ready-resolutie hebben. En natuurlijk bieden veel merken tegenwoordige ook één of meerdere series met 4K Ultra HD-resolutie aan. Alle grote merken komen in 2014 weer met meerdere series aan innovatieve en indrukwekkende LED-tv’s op de markt. Maar wat onderscheidt de nieuwste tv-modellen van 2014 nu precies van die van vorig jaar? Het belangrijkste kenmerk is het grotere aanbod in 4K Ultra HD-televisies.

Je ziet ’t steeds meer in 2014: 4K Ultra HD

Was er vorig jaar nog maar een gering aanbod in 4K Ultra HD-tv’s, in 2014 komen de meeste merken al met één of meerdere series van deze superbeeldschermen. De resolutie van een 4K-tv is vier keer scherper dan die van een Full HD-televisie. Dat houdt in dat er op hetzelfde oppervlakte vier keer meer pixels zitten en dat details daardoor veel beter te zien zijn. Je hebt daarmee pas echt het idee dat je een thuisbioscoop in huis haalt. Maar er is natuurlijk meer. Beelden worden steeds levensechter door de verschillende beeldverwerkingstechnieken die de merken ontwikkelen. Zo vind je bij Panasonic verschillende series nieuwe tv’s met het Studio Master Panel: een beeldtechniek die jouw beeld er kleurrijk, helder en levensecht laat uitzien.

Eerst jouw nieuwe tv in ‘t echt bekijken?

Wil je heel graag een nieuwe tv kopen, maar wil je ‘m, voordat je hem bestelt, toch even in het echt bekijken? Dat kan in de showroom van PlatteTVdiscounter.nl. Je vindt ons aan het Hoendiep in Groningen, in de Meubelboulevard van Kruit en Kramer. Onze medewerkers staan voor je klaar om de nieuwste tv-modellen van 2014 te demonstreren. Kom langs en laat je overtuigen!

Onze merken