39-40 inch

De 39-40 inch tv is het afgelopen jaar de meest populaire maat geworden in televisieland. Niet gek, want met een afmeting van 102 centimeter (40 inch) is het namelijk een prachtige schermgrootte om geweldig te kunnen genieten van een filmbelevenis, zonder dat de televisie overheerst in je huiskamer. Ook in 2014 zal er een zeer breed aanbod aan televisies van 39 inch en 40 inch beschikbaar blijven. 

39-40 inch tv's

Wat is 39-40 inch in cm?

Misschien vraag je je af: wat is precies 39-40 inch in centimeters? Deze vraag is heel eenvoudig te beantwoorden: een televisie van 40" komt overeen met 102 centimeter. Het gaat hierbij om de afmeting van het beeldscherm dat diagonaal gemeten is. Per merk kan de daadwerkelijke breedte, hoogte en diepte van een 40 inch televisie wel verschillen, uiteraard omdat er verschillende afmetingen randen om het beeldscherm bestaan. Maar over het algemeen kun je ervan uitgaan dat de tv van 40 inch in milimeters ongeveer de volgende afmetingen heeft:

Hoogte rond de 620 mm (62 cm).
Breedte is +/- 950 mm (95 cm).
Diepte, inclusief standaard, +/- 210 mm (21 cm).

Een 39 inch televisie heeft een beelddiagonaal van 99 centimeter. De afmetingen van een 39 inch tv zijn ongeveer:

Hoogte rond de 540 mm.
Breedte ongeveer 886 mm.
Diepte, inclusief standaard, zo'n 210 mm.

Check natuurlijk de precieze afmeting van iedere tv van deze maat op onze website!

Samsung LED-tv 40 inch

Samsung UE40F8000Op PlatteTVdiscounter.nl hebben we momenteel tv’s van 40 inch van verschillende merken: Philips, Samsung, Sony en Toshiba. Het merk dat de meeste televisies van deze afmeting maakt, is Samsung. Samsung heeft de F8000-serie. Deze serie heeft op de Consumer Electronics Show een Innovation Award gewonnen. De F8000-serie was de eerste Smart LED-televisie ter wereld met een quad core-processor. Hierdoor lopen apps vloeiend. Deze serie is verkrijgbaar op PlatteTVdiscounter.nl, bekijk deze serie en laat je overtuigen! Om te zien welke Samsung LED-tv’s van 40 inch we momenteel in het assortiment hebben, kijk je op de pagina Samsung 40 inch tv’s

Gezien het succes van de F8000-serie, heeft Samsung besloten meerdere opvolgens op de markt te brengen. Een van de mooiste is toch wel de H7000-serie, met televisies van diverse afmetingen. Uiteraard inclusief een van 40 inch. Dit zijn prachtige schermen met talloze functies, meer dan je kon beleven op de F8000-serie, want Samsung heeft zeker niet stil gezeten. Daardoor kun je bij dit merk nog altijd terecht voor mooie en vernieuwde technologieën.

LG LED-tv 39 inch

Een van de grote concurrenten van Samsung als het gaat om televisies is het wel LG. Dat is ook zeker wel te merken aan de televisies die het produceert. Zo heeft LG bijvoorbeeld de LB561V-serie. In deze serie vind je ook een 39 inch-variant. Deze prachtige televisie, met een afmeting van 99 centimeter, heeft de beschikking over meerdere functies waardoor jij weer jarenlang plezier kunt hebben van je tv. Net als alle overige modellen overigens.

3D-tv 39-40 inch

Met 3D-televisie van Samsung kun jij ervoor zorgen dat jij alles levensecht je woonkamer binnenhaalt. De beelden die worden weergegeven op jouw beeldscherm lijk je namelijk gewoon aan te kunnen raken. Alles komt gewoon op je af! Gelukkig wordt deze functie steeds meer een standaard, waardoor we hier ook vaker van kunnen genieten. Regendruppels lijken op je schoot te vallen en kogels wil je eigenlijk ontwijken. Alles gebeurt alsof je er zelf bij bent. Bekijk dit allemaal zelf op een 39 of 40 inch televisie. Een leuk en 'klein' formaat, maar zeker niet saai!

De tv’s van deze maat zijn vaak zeer goed uitgerust met mogelijkheden. Zo vind je niet alleen een 3D-tv in 39-40 inch, maar ook televisies waarmee je op internet kunt, toegang hebt tot Smart TV. Hierdoor kunnen apps op de televisie geplaatst worden, kun j eop internet en nog veel meer! Televisies van deze afmeting zijn op onze website uitsluitend verkrijgbaar in de opbouw van een LED-beeldscherm.


Aanbiedingen tv’s 39-40 inch
 

In de loop van dit jaar zullen de oude modellen televisies wederom plaats gaan maken voor de nieuwe series. Houd de website van PlatteTVdiscounter.nl daarom goed in de gaten voor de beste 39-40 inch tv-aanbiedingen!

Beste 39-40 inch tv's

Samsung tv's

Philips tv's

Sony tv's

LG tv's

Panasonic tv's

Toshiba tv's

Onze merken